Soulshocks blodige mareridt: Sådan døde hans elskede kone

En voldsom tragedie har ramt den danske musikproducer Carsten Schack, da hans kone på brutal vis mistede livet for få dage siden.

I første omgang hed det sig, at Soulshocks 46-årige amerikanske kone, Charmayne "Maxee" Maxwell døde i lørdags, da parret var til deres 10-årig søns fodboldkamp i Los Angeles, og hun angiveligt faldt ned fra noget. 

Men nu skriver det amerikanske underholdningsmedie TMZ, at Charmayne Maxwell, der er kendt fra R&B-gruppen Brownstone, døde fredag aften, efter Soulshock fandt hende blødende i parrets hjem i Los Angeles.

Læs også: X Factor-dommer i chok: Min kone er død

Ifølge underholdningssitets kilder havde familien været til sønnens fodboldkamp om eftermiddagen, hvorefter mor og sønnen, Nicolaj, var alene hjemme. Ved 21-tiden kom Soulshock hjem til synet af sin døende og bevidstløse kone, der lå på gulvet i en blodpøl. Efter sigende var hun faldet og havde skåret halsen alvorligt på et vinglas.

Selvom om den danske musikproducer ringede 911 i en fart, stod konens liv ikke til at redde. Hun døde i ambulancen på grund af blodtab.

Politiet mistænker ikke, at der ligger en forbrydelse bag det tragiske dødsfald, som siden har fået utallige kendisser til at kondolerer på de sociale medier. 

Se billeder af parret og deres søn fra 2010, da Soulshock var X Factor dommer sammen med Pernille Rosendahl og Remee, her:

 

Dagens Gossip