Southampton sender Arsenal ud af Liga Cuppen

24/09/2014

Storklubben Arsenal er færdig i den lille engelske pokalturnering, Capital One Cup.

London-klubben tabte tirsdag aften i 3. runde 1-2 på hjemmebane til Premier League-kollegaen Southampton.

Alexis Sánchez bragte ellers Arsenal foran efter et kvarter, men allerede fem minutter senere udlignede Dusan Tadic på et straffespark.

Nathaniel Clyne sikrede Southampton sejren, da der resterede fem minutter af første halvleg.

Southampton ligger nummer to i Premier League med 10 point for fem kampe, mens Arsenal er nummer fire med ni point.

Mikkel Andersen vogtede målet for Reading, da klubben røg ud efter et nederlag på 0-2 ude til Derby.

En anden målmand Thomas Sørensen så til fra bænken, da Stoke gik videre med en 2-1-sejr ude over Sunderland.

Også Swansea havde grund til at juble, efter at klubben sendte Everton ud med en 3-0-sejr på hjemmebane.