Spaniens anfører før EM-brag mod Danmark: Vi er trætte

Det er vind-eller-forsvind for det spanske kvindelandshold, når det onsdag aften skal ud i en direkte duel om en billet til semifinalen ved håndbold-EM mod Danmark, der kan nøjes med uafgjort.

Spanierne går ind til kampen med to nederlag i bagagen. Det første kom mod Norge i en virkelig god kamp. Det andet var langt mere overraskende mod Rumænien i mandags, hvor Spanien kollapsede som hold efter pausen.

- Vi er ved at være lidt trætte. Og når man taber, føler man sig dobbelt så træt bagefter, siger den spanske anfører Marta Mangue, der tidligere i karrieren spillede fire sæsoner for Team Esbjerg i den danske liga.

Spanien imponerede ellers med højt tempo og stærke individualister i den indledende runde, som holdet gik igennem med maksimumpoint.

Men det er især det stærke forsvarsspil, der skal findes frem, hvis Spanien skal sikre sig sejren over Danmark, mener Mangue.

- Danskerne spiller godt. Man kan se, at de nyder at spille, og det er meget vigtigt. De spiller glad håndbold og kan spille på mange forskellige måder. Vi skal især sørge for at stoppe deres kontrastød.

- Vores forsvar skal stå stærkt, og vi skal kæmpe for hver eneste bold. Vi ved, at vi skal vinde, siger Marta Mangue.

Kampen mellem Danmark og Spanien starter klokken 18.15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip