Spansk avis: Mistænkt for danskerdrab tilstår nyt drab

Den 33-årige belgier, der er anholdt og mistænkt for at have dræbt den unge danske kvinde Anne Strande Jensen, kan have andre forbrydelser på samvittigheden.

Den spanske avis El Pais skriver, at den mistænkte har tilstået et drab på en kvinde i catalanske Girona. Han hævder også at have parteret liget og spredt delene. Sagen er ved at blive undersøgt af det regionale politi i Catalonien - Mossos d'Esquadra.

Ifølge BT's oplysninger drejer det sig om en 40-årig kvinde, der har været meldt savnet siden 23. oktober sidste år.

Den 33-årige mand har ifølge El Pais indrømmet, at det var ham, der kvalte den 27-årige danske kvinde og efterfølgende satte ild til hendes lejlighed i Madrid 13. juni.

Anne Strande Jensen havde kun været få dage i Madrid, da hun blev dræbt. Hun var kommet til den spanske hovedstad for at arbejde for Scandinavian Tobacco Group og havde indlogeret sig i en lejlighed.

Ifølge El Pais var den formodede drabsmand den vicevært, der gav den danske kvinde nøglerne til hendes lejlighed.

Den 33-årige belgier blev ifølge El Pais meldt til politiet i maj 2014 for et seksuelt overgreb.

Politiet bad om tilladelse til at foretage en dna-test af manden, men det blev afvist af en dommer, som ikke mente, at der var tilstrækkeligt med beviser i sagen. Derfor blev hans dna-profil ikke registreret i politiets database.

En obduktionsrapport har vist, at den danske kvinde ikke havde været udsat for en seksualforbrydelse inden drabet, skriver ekstrabladet.dk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip