Spansk mestertræner får otte dage i skammekrogen

Atletico Madrids træner Diego Simeone er blevet straffet med otte karantænedage efter sin opførsel i fredagens Super Cup-kamp mod Real Madrid.

Det spanske fodboldforbund har langet straffen ud, efter at den succesfulde Atletico-træner i fredags tildelte en fjerdedommer et slag i nakken.

Argentineren var frustreret over, at Atleticos højreback Juanfran måtte vente på at blive kaldt på banen, efter at han havde modtaget behandling.

Simeone har fået fire karantænedage for at slå dommeren i nakken og yderligere to dage for at protestere. Han har fået en ekstra dag for på sarkastisk vis at klappe af det røde kort.

Den sidste karantænedag skyldes, at Diego Simeone efter sin udvisning så resten af kampen på tilskuerpladserne lige bag Atleticos bænk.

Den 44-årige argentiner har desuden fået en bøde på 35.000 kroner for sin opførsel.

I sidste sæson førte Diego Simeone Atletico Madrid frem til det spanske mesterskab og Champions League-finalen, hvor holdet tabte til Real Madrid.

Til trods for udvisningen i sidste uges Super Cup mod Real Madrid, så vandt Atletico duellen med sammenlagt 2-1. Den spanske Super Cup bliver afviklet over to kampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip