Spansk tenniskomet går i stå ved sæsonfinalerne

Den spanske tenniskomet Garbine Muguruza har imponeret gennem store dele af sæsonen og i gruppespillet ved kvindernes sæsonfinale på WTA-touren.

Lørdag gik hun dog stå i semifinalen i anden halvdel af den knap tre timer lange kamp.

Den 22-årige spanier vandt ellers første sæt mod Agnieszka Radwanska, men polakken kæmpede sig tilbage og vandt kampen efter tre sæt med 6-7, 6-3, 7-5.

Første sæt endte i tiebreak, og her kom Radwanska hurtigt foran 4-1, men så vendte tiebreaken på hovedet.

Pludselig var der kvalitet i slagene fra Muguruza, og nettet var også et par centimeter på spanierens side i flere tilfælde. Spanieren fremtvang to sætbolde, og i kampens indtil da bedste duel vandt hun tiebreaken 7-5 og dermed sættet 7-6.

Den forspildte føring fra tiebreaken slog dog ikke Radwanska ud, og hun kom stormende ud til andet sæt og bragte sig overlegent og komfortabelt foran 4-0.

Siden kom spanieren bedre med og lagde en smule pres på ved at reducere til 3-4. Radwanska var dog stadig i kontrol og vandt sættet 6-3.

Også i tredje sæt blev Muguruza hurtigt brudt, og spanieren spillede slet ikke op til det niveau, som hun viste i første sæt, og som sikrede hende lutter sejre i gruppespillet.

Med endnu et break vandt velspillede Radwanska sættet med 7-5 og blev dermed klar til søndagens finale i Singapore.

Senere lørdag mødes Maria Sharapova og Petra Kvitova i den anden semifinale. Ligesom Muguruza vandt Sharapova alle tre kampe i gruppespillet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip