Sparehensyn tvang håndboldkvinder på discounthotel

admin

|

06/12/2014

Dagens topnyheder

Lørdagstravle folk i det centrale Debrecen kunne lørdag formiddag overvære, hvordan den samlede danske spillertrup kom slæbende hen ad gaden med fuld oppakning på vej fra et hotel til et andet.

Håndboldkvinderne ankom til den ungarske provinsby fredag, men da arrangørerne først betaler deltagernes hotelværelser fra lørdag, måtte Dansk Håndbold Forbund (DHF) punge ud for den første nat.

I DHF sidder pengene ikke løst for tiden, og derfor kom de danske spillere til at tilbringe første nat på et hotel af noget mere tvivlsom standard, inden holdet lørdag rykkede ind på det firestjernede officielle spillerhotel, hvor også Norge, Rumænien og Ukraine bor.

- Vi ville hellere have boet på spillerhotellet også den første nat, men sådan har det været i de seneste år. Der skal spares, så vi ofrer os gerne, hvis det giver råd til noget andet, siger anfører Line Jørgensen.

DHF vurderer, at hotelskiftet sparede forbundet omkring 30.000 kroner i forhold til, hvis truppen var rykket ind på spillerhotellet allerede fredag.

Og så tager man gerne det ekstra besvær med i ligningen.

- Der var ikke mad på det første hotel, så vi måtte et andet sted hen for at spise fredag aften. Det er ikke helt optimalt, men vi ved, at vi skal spare. Det lever vi fint med, siger landstræner Jan Pytlick.

Danmark spiller sine kampe i både indledende runde og mellemrunden i Debrecen.

/ritzau/