Spastiske Rasmus er træt af at sidde derhjemme: Nu har 90.000 set hans jobansøgning på Facebook

Den 26-årige Rasmus Andersen fra Holstebro er spastisk lammet. Men han er godt gammeldags træt af at være på kontanthjælp.

Derfor har han lagt en video på Facebook, hvor han efterlyser en praktikplads, der måske på sigt kan blive til et flexjob.

- Jeg er en ung, frisk, energisk fyr, som har meget gåpåmod, er villig til at arbejde alt det, jeg nu kan holde til, for jeg elsker, at der er nogen, der kan regne med én, og jeg kan super godt lide at være noget for andre, siger han i videoen.

Han har valgt at lægge videoen på Facebook, fordi han ikke gider vente længere.

- Det er mega demotiverende at sidde derhjemme og vente på, at der måske skulle dukke et praktiksted ind ad døren, forklarer Rasmus Andersen.

I skrivende stund har 90.000 set hans video.

- Jeg trænger sådan set bare til at komme ud i verden og møde andre mennesker, siger den 26-årige, som har en uddannelse bag sig som pædagogisk assistent, men gerne tager imod et hvert job, der kunne passe ham og hans handicap.

Se jobansøgningen nedenfor.

Se min video. Jeg er virkelig ikke den store taler det kan og så ses, men det her var altså den bedste ud af rigtig mange forsøg. Jeg ville virkelig blive taknemmelig hvis du gad at Dele denne video

Posted by Rasmus Andersen on 24. juni 2015

 

 

Dagens Gossip