Speedway: Landstræner forudser gentagelse fra 2014

I 2014 vandt Danmark hold-VM i speedway et point foran Polen, som igen kun havde et point ned til Australien.

En lignende uhyggeligt tæt topstilling kan meget vel blive udfaldet igen lørdag aften, når Vojens er værter for hold-VM i år. Det forudser landstræner Anders Secher.

- Jeg tror godt, vi kunne få en finale meget lignende den sidste år, hvor det er os, Australien og Polen, der kommer til at slås om det, siger Secher, der altså ikke har meget fidus til finalens sidste nation, naboerne fra Sverige.

- Svenskerne kan også godt lide at køre i Vojens, så dem skal vi jo ikke bare afskrive, men det er min vurdering, at de tre andre nationer er lige en tand skrappere fordelt på de fire kørere end svenskerne, siger han.

Ved sidste års VM i Polen lå Danmark og Polen helt lige på point inden det sidste heat, og da Polens Janusz Kołodziej lå foran Niels-Kristian Iversen ind i sidste sving, lignede det polsk guld.

Med en fantastisk overhaling stjal Iversen dog guldet med hjem til Danmark, og Anders Secher udelukker ikke, at Iversen kan få samme rolle igen, hvis det ender i et tæt løb.

- Det er jo lige før, vi har en tradition for, at Niels-Kristian Iversen skal køre det sidste heat, men nu må vi se, hvordan det hele forløber.

/ritzau/

 

Dagens Gossip