Speedwaystjerner: Ærgerligt at vi mister Vojens

Siden 1975 har Vojens Speedway Center lagt ramme om nogle store øjeblikke i VM-historien.

Men det ser nu ud til at være slut, når verdens bedste speedwaykørere indtager den snart 40 år gamle bane for sidste gang.

Det er nemlig blevet besluttet, at Vojens næste år ikke kommer på VM-programmet, og det ærgrer to af landets største speedwaystjerner.

- Vojens er en fantastisk bane og et dejligt stadion, som jeg har kørt på mange gange. Så jeg er naturligvis meget ærgerlig over, at vi ikke kommer til at køre på banen igen næste år, siger Nicki Pedersen.

Også den skadede VM-kører Niels-Kristian Iversen er ærgerlig over, at han ikke får lov til at køre banen en sidste gang.

- Nu har de truet med at tage den af programmet flere gange, og hver gang er den alligevel dukket op igen - såsom i år.

- Men hvis de gør alvor af det denne gang, så er jeg naturligvis meget ked af, at jeg ikke får lov til at køre med og sige farvel til banen i Vojens, siger Niels-Kristian Iversen, som er ude med en alvorlig knæskade.

Om det sidste VM-grandprix i Vojens får en dansk vinder, finder vi ud af lørdag aften, når løbet køres.

Hele seks danskere har mulighed for at forkæle hjemmepublikummet en sidste gang i VM-sammenhæng.

Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre, Michael Jepsen Jensen, Mikkel Bech Jensen, Peter Kildemand og Nikolaj Busk Jakobsen stiller alle til start.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip