Spellerberg beroliger: Vi har trods alt fået et point

Danmark stod for dagens negative overraskelse, da danskerne måtte nøjes med et point i 24-24-gyseren mod Argentina ved håndbold-VM i Qatar.

Bo Spellerberg mener dog ikke, at der er stor grund til bekymring, da han bliver spurgt, om holdet kan rejse sig mod Saudi-Arabien søndag.

- Rejse og rejse os? Vi har stadig fået et point. Vi har spillet nogle gode kampe i optakten, og vi har en masse kvaliteter. Det skal vi have frem i højere grad end mod Argentina, mener Spellerberg.

Playmakeren kom ind med stor energi i anden halvleg, men det var ikke nok til at hente mere end det ene point.

- Det var ikke det, vi havde håbet på. Og jeg synes også, at vi langt hen ad vejen leverede bedre end det. Men Argentina kom flot igen, og vi fik ikke udnyttet vores chancer.

- Jeg tror, vi havde fire eller fem chancer, som vi godt kunne have udnyttet bedre i slutningen, så vi kunne vinde kampen.

- Men vi må også sige, at vi gerne skulle kunne have holdt dem lidt længere på afstand, end tilfældet var. Det skal vi have kigget på, siger Spellerberg.

Også Anders Eggert, som blev topscorer med fem mål i kampen, var bitter over pointtabet i VM-premieren.

- Det var skuffende. Det var hverken det, vi havde regnet med eller håbet på. Der var alt for lidt tempo, og det var en af de vigtigste ting, siger Eggert.

- Vi mistede rytmen i anden halvleg, og det kørte ikke for os. Mandsopdækningen voldte os en del problemer, og vi prøvede at skyde os igennem, og det lykkedes ikke. Det var bare ikke godt nok, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip