Spellerberg om Mikkel-show: Ikke så godt for mig

Mikkel Hansen overskyggede alt og alle, da det danske herrelandshold tirsdag aften slog Østrig med 33-29 ved EM.

Venstrebacken fra Paris Handball scorede ni mål på 10 forsøg. Den slags præstationer kan gå ud over Bo Spellerberg, der i lange perioder måtte tage plads på Danmarks bænk.

- De gange, vi havde mange afleveringer og godt tempo mod Østrig, kom vi frem til gode chancer. Næsten uanset, hvad de prøvede, så formåede vi at finde løsninger på det.

- Og så spillede Mikkel jo også en god kamp. Hver gang dommernes arm var ved at komme op, så lavede han en kasse, siger Bo Spellerberg om holdkammeraten, som han deler plads med på landsholdet.

- Det handler for os om at få sat ham op, for han er måske vores største angrebsvåben, når det kører for ham. Det er dejligt, at han for alvor stemplede ind i turneringen mod Østrig.

Bo Spellerberg er meget imponeret over Mikkel Hansens høje udnyttelsesprocent foran Østrigs mål.

- Det er jo helt suverænt for holdet og for Danmark, men knap så godt for mig, fordi det bliver ikke til meget spilletid. Det må jeg så leve med.

- Så blev der til gengæld lidt spilletid på playmakerpladsen til sidst. Nu må vi se. Jeg er stadigvæk frisk, siger KIF Kolding København-profilen.

Bo Spellerberg har en god mavefornemmelse forud for det videre EM-forløb.

- Ja, det synes jeg. Der er også nogle urovækkende ting. De fik lov til at lave for mange mål. Vi kan også godt være mere koncentrerede, siger Spellerberg.

Danmark møder torsdag aften Tjekkiet i den sidste gruppekamp. Danskerne er med tirsdagens sejr over Østrig sikre på at gå videre til mellemrunden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip