Spellerberg: Point mod Barcelona kan få stor betydning

Søndag eftermiddag var 5000 mennesker vidne til et stort drama i Brøndby, da KIF Kolding Københavns håndboldherrer fik uafgjort 27-27 mod mægtige FC Barcelona i Champions League.

Resultatet kom til efter en kamp, hvor udeholdet havde ført i stort set hele opgøret, men via et flot comeback til sidst skaffede KIF sig det ene point.

Fremadrettet kan det point få stor betydning, hvis ikke holdet laver dumheder undervejs. Det mener KIF-spilleren Bo Spellerberg.

- Kan vi drille de store hold og levere et par overraskelser undervejs mod eksempelvis Wisla Plock, Flensburg eller Barcelona på udebane, så kan det point vise sig at være meget værd for vores plads i toppen af gruppen.

- Men vi kan sagtens nå at smide dumme point på hjemmebane, og det skal vi for alt i verden undgå. Så vi må se, hvad der sker, når vi kommer længere frem i turneringen, men lige nu er vi i hvert fald glade for det uafgjorte resultat, siger han.

Spellerberg mener også, at det gode spil og søndagens gode resultat mod Barcelona er med til at bygge yderligere på den gode moral, som truppen har i øjeblikket.

- Det er også rigtig godt for moralen i truppen, at vi fortsat kan kalde os ubesejrede. Især når vi får et point på den måde, som vi gør her mod Barcelona, siger han.

Spellerberg selv er også i god form i øjeblikket. Han blev KIF's topscorer i kampen mod spanierne med syv mål.

Med søndagens resultat ligger KIF fortsat på en delt førsteplads i gruppen sammen med FC Barcelona. Begge hold har syv point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip