Spice Girls genforenet til fræk fødselsdag

04/05/2015 13:35

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Der var masser til at synge med på fødselsdagssangen, da den tidligere fodboldspiller David Beckham fejrede sin 40-års fødselsdag i den marokkanske by Marrakesh i weekenden.

Beckhams kone, den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, havde inviteret sine nærmeste veninder med til fødselsdagen, og derfor var Spice Girls-tøserne naturligvis med.

- Spice Girls i Marrakesh, skrev Victoria Beckham til et gruppebillede af pigerne til fødselsdagen, som har fået sit eget officielle hashtag, #DB40, på de sociale medier.

- Fantastisk aften med mine piger, tilføjede 41-årige fru Beckham, som har fire børn med gemalen: 15-årige Brooklyn, 12-årige Romeo, 10-årige Cruz samt datteren Harper på 3 år.

Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Sporty Spice" C. og Geri "Ginger Spice" Halliwell var begejstrede over at fejre "Posh Spices" flotte fodbold-fyr, kvidrede de løs på de sociale medier, som blev forkælet med billeder fra fødselsdagen.

Fraværende var dog Melanie B., men heldigvis stod skuespillerinden Eva Longoria helt klar til at tage "Scary Spices" plads, berettede "Desperate Housewife"-stjernen, som derfor kaldte sig for "Latina Spice" i dagens anledning.

- Jeg er den nye Spice Girl, konstaterede den 40-årige skuespillerinde til endnu et gruppebillede af pigerne.

Spice Girls holder stadig sammen, selv om det er syv år siden, at pigegruppen med et budskab om "girl power" endnu en gang gik i opløsning.

Sidst de optrådte sammen, var til en legendarisk genforening under afskedsceremonien til OL i London i 2012.

Se den optræden her: https://www.youtube.com/watch?v=PArTdhNda7k

Og se nogle billederne fra fødselsdagen her:

https://instagram.com/p/2N9yxZFiNE/?taken-by=victoriabeckham

https://instagram.com/p/2OGnm0FiLI/?taken-by=victoriabeckham

/ritzau/FOKUS