Spies sender solhungrende sønderjyder gennem Hamborg

Spies begynder snart at sende danske rejsende gennem Hamborg. Det åbner op for nye ruter og vil specielt komme de jyske rejsende til gode, fortæller selskabet til branchemediet standby.dk.

Specielt i Sønderjylland vil Spies markedsføre rejserne gennem Hamborg, da netop den del af Danmark har langt til en lufthavn.

- Vi ved, at der årligt rejser omkring 200.000 danskere gennem Hamborgs lufthavn. Det er en stor del af vores potentielle kunder, siger administrerende direktør for Spies i Danmark Jan Vendelbo til standby.dk.

Han fortæller, at Spies en periode har testet konceptet med at sælge danskere rejser, der starter i Hamborg.

- Foreløbigt har vi lavet en hjemmeside om rejser fra Hamborg, snart annoncerer vi også for vores Hamborg-rejser i sønderjyske medier. Vores rejser fra Hamborg er trygge, vi følger danske regler, siger direktøren.

Spies forventer at have "et par tusinde" rejsende gennem Hamborg årligt.

Udviklingen er endnu et slag tilbage for Billund Lufthavn, der i 2015 mistede passagerer da Ryanair trak sig fra lufthavnen grundet en faglig konflikt.

- Det er ikke sød musik, og vi ville da hellere have, at Spies udelukkende var i Billund. Men vi ser det som en del af udviklingen, fortæller marketingchef i Billund Lufthavn, Jesper Klausholm, til JydskeVestkysten.

/ritzau/

 

Dagens Gossip