Spillerforeningen står bag upopulær OB-spiller

Skrevet af admin

08/04/2015

Dagens topnyheder

OB-spilleren Emil Larsen er i sin gode ret til at sige fra over for de tilskuere, der piber af ham under kampene.

Det mener de professionelle fodboldspilleres fagforening, Spillerforeningen, dagen efter Emil Larsens kontroversielle udtalelse om, at han ikke kan lide OB's fans.

- I Spillerforeningen støtter vi naturligvis Emil Larsen og spillerens ubetingede ret til at ytre sin frustration og skuffelse, siger Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i en pressemeddelelse.

- Vi mener, at det er godt at se en spiller, der tør sige sin mening og sige fra i forhold til en særdeles uretfærdig behandling.

- Alle spillere oplever som alle os andre at have dårlige dage på jobbet. Her er det helt centralt med støtte fra klubben og klubbens fans, siger Thomas Lindrup.

En del af OB's tilhængere viste flere gange deres utilfredshed med Emil Larsens præstation i tirsdagens nederlag til FC Vestsjælland.

Da fløjspilleren blev skiftet ud i anden halvleg, reagerede publikum med klapsalver, og det fik Larsen til at lange ud efter tilskuerne på direkte tv efter kampen.

- De kan ikke lide mig, og jeg kan ikke lide dem, sagde han.

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, tog tidligere onsdag afstand fra sin spillers udtalelser.

- Det er klart, at vi som klub ikke kan acceptere, at en spiller siger, at han ikke kan lide vores fans, og derfor har vi haft en snak med Emil i dag for at finde frem til, hvad der var årsag til hans udtalelse, lød det fra Jesper Hansen.

/ritzau/