Spillerforeningen: Vi har fremsat rimelige krav

Der er stor overraskelse hos Spillerforeningen over at høre, at Dansk Boldspil-Union anser forhandlingerne mellem parterne for at være brudt sammen i fodboldkonflikten.

- Her til aften har DBU meddelt, at de anser forhandlingerne som brudt sammen. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over at høre.

- Spillerforeningen er klar til at forhandle videre i morgen (mandag), som vi oprindeligt har aftalt, så vi kan finde permanente løsninger for herre-A, kvinde-A og U21- landsholdet, siger Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i en pressemeddelelse.

- Det var sådan set også vores forventning, efter at vi på dagens møde havde fremsat nogle helt rimelige og afbalancerede tilbud om kollektive aftaler for de tre landshold, som DBUs forhandlere efter mødet skulle drøfte med deres bagland inden mødet i morgen.

- Vi håber derfor fortsat, at DBU også er klar til at mødes, så vi kan arbejde videre mod et resultat, siger Thomas Lindrup.

DBU hævder, at Spillerforeningen kræver alt for mange penge på spillernes vegne.

Fodboldunionen har hele tiden lagt op til en lønnedgang på 17 procent for spillerne på A-landsholdet, og det punkt har tidligere heller ikke vakt voldsomt furore.

Det har derimod det faktum, at spillerne insisterede på at indgå kollektive aftaler gennem Spillerforeningen, mens DBU lagde op til individuelle aftaler med spillerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip