Spøgelsesbilist: De andre kørte forkert

Den spøgelsesbilist, der juleaften påkørte en modkørende bil på Hillerødmotorvejen, har forklaret politiet, at hun troede, at det var de andre biler på vejen, der kørte i den gale retning.

Det forklarer vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Henrik Andreassen.

- Hun har forklaret, at hun observerede to biler, som kørte mod hende. Hun undrede sig over det, men hun var sikker på, at det var de andre, der kørte forkert, siger vagtchefen.

- Hun har opfattet det sådan, at det var hende, der måtte undvige de andre, selvom det jo nok efter alt at dømme har været omvendt, siger Henrik Andreassen.

To børn og to voksne var juleaften involveret i en trafikuheldet, der fandt sted ved afkørsel 7 ved Søborg.

Ifølge politiet gik det galt kort efter, at den 46-årige kvindelige spøgelsesbilist kørte på motorvejen.

Politiet har mistanke om, at kvinden har været spirituspåvirket, siger vagtchefen.

Hun havde sine to piger på fem og 12 år med i bilen.

Manden i den modkørende bil og de to børn er blevet bragt til Rigshospitalet, hvor de er blevet undersøgt for indre blødninger. Ingen er dog i livsfare.

Den mindste pige har fået et brud på bækkenet, mens det ældste barn er sluppet fra ulykken med knubs, lyder det fra politiet. Den mandlige bilist er stadig hårdt medtaget.

- Han har pådraget sig en alvorlig hjernerystelse og er blevet opereret i nat. Han skulle dog være uden for livsfare, siger Kim Svenningsen.

Den 46-årige spøgelsesbilist måtte en tur på skadestuen efter sammenstødet.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip