Sportschef satser på Guldhammer i Post Danmark Rundt

Sportschef hos Team Trefor-Blue Water, Allan Johansen, har udtaget de otte cykelryttere, der skal dyste i Post Danmark Rundt, som begynder onsdag.

Holdet består af Rasmus Quaade, Rasmus Mygind, Rasmus Guldhammer, Mark Sehested, Patrick Clausen, Daniel Foder, Søren Kragh Andersen og Thomas Riis.

- Det har været rigtigt svært. Alligevel har jeg har valgt det her hold, fordi jeg tror på, at Guldhammer kan gøre det godt samlet. Derfor holdet her, som har den erfaring, jeg tror på, der skal til.

- Ikke alt skal gå an på Guldhammer, men drengene her er dem, jeg ved, der har de bedste egenskaber som hjælpere. Ryttere, der kan yde, hvad der skal til, siger Allan Johansen i en pressemeddelelse.

Der satses især på Guldhammer, Mygind og Quaade, som alle tre skal køre deres chance i klassementet.

Overraskende er det, at det også planlægges, at Quaade skal køre med om placeringerne samlet.

- Oplægget et at holde alle tre inde i klassementet. Quaade har tabt sig, kørt rigtigt godt i gadeløbene, og jeg tror på, at han kan køre i top-20 sammenlagt, forklarer Allan Johansen.

Prioriteringen skal komme Quaade til gode på lørdagens enkeltstart på Fyn.

- De senere år har Quaade ikke kørt klassement og derved startet som en af de første ryttere på enkeltstarten i Post Danmark Rundt.

- Alt andet lige er der mere vind om eftermiddagen end om aftenen, og det håber vi nu kan være til Quaades fordel.

- Intentionen er også, at han skal udvikle sig som cykelrytter. Det tror vi på, at han kan ved teorien om, at han skal holde sig til samlet.

- Det koster ressourcer at holde sig til, det ved vi, men derved har han også tider at køre efter på enkeltstarten, hvis han starter senere.

- Ruten til enkeltstarten er hård, og der er bakker. Et godt resultat er muligt. Personligt tror jeg på, at han er i bedre form, end da han blev dansk mester tidligere på året, lyder vurderingen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip