Sportsdomstol fastholder Suarez-karantæne

Den internationale sportsdomstol (CAS) holder fast i karantænen på fire måneder, som Luis Suarez fik af det internationale fodboldforbund (Fifa) for at have bidt en modstander ved VM.

Han får dog lov til at træne med i sin nye klub, Barcelona.

Sådan lyder torsdagens dom fra sportsdomstolen.

Ved sidste uges høring i Lausanne argumenterede FC Barcelonas advokater for, at fodboldstjernen fra Uruguay skulle have lov til at træne med sin nye klub, og at den fire måneder lange karantæne kun skulle gælde landskampe.

Det fik advokaterne kun delvist medhold i.

Suarez må træne - men altså ikke spille før 26. oktober, hvor Barcelona møder ærkerivalerne Real Madrid, og hvor den fire måneder lange karantæne udløber.

Fifa idømte Uruguay-angriberen karantænen på ni landskampe og fire måneders udelukkelse fra al fodbold, efter at han havde bidt italieneren Giorgio Chiellini under en kamp ved sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

CAS beskriver karantænen som passende i forhold til forseelsen, men sportsdomstolen mener, at det er for "overdrevet", at Suarez skal udelukkes fra al fodbold-aktivitet, hvorfor han får lov til at træne med i Barcelona.

Det er tredje gang i karrieren, at Suarez har fået karantæne for at bide en modstander.

Fastholdelsen af landsholdskarantænen betyder, at Suarez ikke kan spille for Uruguay ved Copa America i 2015.

Suarez skiftede kort efter sit VM-bid fra Liverpool til Barcelona.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip