Sportshal i Nordsjælland omspændt af flammer

En sportshal i Gentofte er onsdag aften brudt i brand, og ilden har opslugt hele bygningen.

- Det brænder meget kraftigt. Man forventer, at hallen brænder ned, siger Allan Kronvold, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

- Jeg ved, at man havde stort behov for tankvogne med vand. Man har haft brug for alle de tankvogne, man kunne få fingre i for at få hældt nok vand på, tilføjer han.

Hallen huser Charlottenlund Badminton Klub, og politi og brandvæsen er massivt til stede. Ifølge Københavns Brandvæsen er omkring 14-16 køretøjer rykket ud, og brandfolkene lader hallen brænde ned under kontrol, da man ikke kan slukke flammerne, lyder det.

Sportshallen ligger på Maltegårdsvej i et villakvarter, hvor der også ligger en rideskole.

De mange heste er blevet flyttet ud i en større fold, og rideskolen arbejder i øjeblikket på at få flyttet hestene til andre rideskoler, fortæller vagtchefen.

Politiet har ikke fået nogen meldinger om evakueringer af beboere i området. Røgen stiger lige op i luften, så der er ikke fare for de omkringliggende huse, lyder det.

Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at branden skulle være påsat.

- Men vi holder selvfølgelig alle muligheder åbne, siger Allan Kronvold.

Badmintonhallen og de tilhørende kontorbygninger er tegnet af den berømte danske arkitekt Arne Jacobsen i 1934, skriver badmintonklubben på sin hjemmeside.

/ritzau/

 

Dagens Gossip