Sportsstjerner står i kø foran danske JBS

Skrevet af admin

|

07/07/2014

Dagens topnyheder

Den familieejede virksomhed JBS Textile Group, der er Danmarks største producent af undertøj, har for alvor fået verdens sportsstjerner til at se mod Herning.

- Siden vi begyndte at lave underbukser med Cristiano Ronaldo, har vi fået flere henvendelser fra andre sportsfolk. Men vi er ikke klar til at sætte flere skibe i søen, siger JBS-direktør Michael Alstrup.

I november sidste år var det undertøj fra JBS, som Ronaldo stod frem i. Og senest er det nu skjorter, som Ronaldo, designeren Richard Chai og JBS skal til at sælge. Startskuddet til samarbejdet var tennisspilleren Caroline Wozniacki, der for tre år siden lancerede en undertøjsserie med JBS.

- Kort fortalt var det Caroline, der fik Ronaldo og hans team til at henvende sig til os. Han kendte intet til JBS i forvejen. For Ronaldo var det ikke vigtigt, hvor meget han kunne sælge, men som Caroline ville han gerne lave noget i sit eget navn, siger Michael Alstrup.

Alt det med de kendte og JBS startede for seks år siden, da "Danmarks største blærerøv" Mads Christensen fik gang i en produktion af stribede strømper. JBS står også bag de skjorter, som tre år senere blev solgt i Mads Christensens navn.

- I forbindelse med Mads Christensen fik vi tanken, at det ville være sjovt, hvis vi kunne sælge tøj verden over på et navn, for det koster jo det samme at få designet en skjorte, uanset om den kun sælges i Danmark eller globalt. Derfor tog vi kontakt til Caroline Wozniacki, siger direktøren.

Michael Alstrup fortæller, at Ronaldo er meget bevidst om sit brand, CR7, der står for Cristiano Ronaldo og hans spillertrøje, der altid har nummer 7.

Skjorterne kommer i butikkerne, før julehandlen går i gang. Men der kan komme mere endnu.

- Ja, det er jo oplagt, lyder det fra Michael Alstrup.

Ronaldo har endnu ikke besøgt JBS-hovedsædet i Herning.

- Men vi håber snart, han kommer. Han skal jo spille landskamp med Portugal til oktober i Danmark, siger direktøren.

/ritzau/