Spritbilist tisser op ad sin bil klos op ad to betjente

En 47-årig mand har nok truffet kløgtigere valg, end det han traf søndag aften, da han besluttede at holde ind på en parkeringsplads mellem Sorø og Slagelse for at forrette sin nødtørft.

Den tydeligt påvirkede bilist valgte nemlig at tisse op ad sin bil med to forundrede politibetjente som tilskuere blot to meter væk.

De fuldt uniformerede betjente stod på parkeringspladsen, hvor de netop havde afsløret en spritbilist, da en bil kommer kørende og holder ind i båsen ved siden af patruljevognen.

- Føreren vakler ud af sin bil, mens han støtter sig til den og begynder at tisse op ad den kun to meter fra betjentene, fortæller Stefan Jensen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau.

Politifolkene beder ham blæse i et alkometer, der slår voldsomt ud.

- Promillen er væsentligt over det tilladelige, siger Stefan Jensen.

En blodprøve skal fastslå den nøjagtige promille, men vagtchefen er ikke i tvivl om, at den er over to, og at manden dermed mister sit kørekort.

- Og han ville også have mistet bilen, hvis det havde været hans egen, men det var en firmabil, han kørte i, forklarer Stefan Jensen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip