Sprøjtede fugeskum i mund på kvinde: 45-årig tiltalt for drab i campingvogn

En 45-årig mand er blevet tiltalt for drabet på 45-årige Karin Barfod, som blev kvalt i oktober sidste år. Ifølge anklageskriftet fik Karin Barfod sprøjtet fugeskum ind i mund og hals.

Drabet skulle være begået i mandens campingvogn ved Roskilde mellem klokken 23.55 den 22. oktober 2013 og klokken 08 morgenen efter.

Efter drabet skulle manden have pakket liget ind i plastsække og kørt det ud til en container ved Ølstykke, hvor liget blev fundet den 25. oktober.

Den 45-årige mand skulle desuden have forsøgt at brænde Karin Barfods lejlighed i Ballerup ned. På et tidspunkt i løbet af den 23. oktober skulle han have hældt madolie og motorolie ud i hele lejligheden og sat en stegepande på en tændt kogeplade.

Derefter skulle han have stjålet en dvd-afspiller, cd'er, dvd'er, en pengekasse og en bærbar computer, inden han forlod lejligheden - ifølge anklageskriftet i håb om, at stegepanden ville antænde en brand. Det lykkedes dog ikke.

Ud over manddrab, usømmelig behandling af lig, brandstiftelse og tyveri bliver den 45-årige tiltalt for mandatsvig, legemsangreb af særlig rå karakter, hvilket skulle være begået mod et andet offer, og hærværk.

Allerede inden liget blev fundet, blev den 45-årige fængslet. Han sidder i øjeblikket i arresten i Roskilde. Sagen begynder til november ved Retten i Roskilde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip