Sprøjtede fugeskum i mund på kvinde: 45-årig tiltalt for drab i campingvogn

En 45-årig mand er blevet tiltalt for drabet på 45-årige Karin Barfod, som blev kvalt i oktober sidste år. Ifølge anklageskriftet fik Karin Barfod sprøjtet fugeskum ind i mund og hals.

Drabet skulle være begået i mandens campingvogn ved Roskilde mellem klokken 23.55 den 22. oktober 2013 og klokken 08 morgenen efter.

Efter drabet skulle manden have pakket liget ind i plastsække og kørt det ud til en container ved Ølstykke, hvor liget blev fundet den 25. oktober.

Den 45-årige mand skulle desuden have forsøgt at brænde Karin Barfods lejlighed i Ballerup ned. På et tidspunkt i løbet af den 23. oktober skulle han have hældt madolie og motorolie ud i hele lejligheden og sat en stegepande på en tændt kogeplade.

Derefter skulle han have stjålet en dvd-afspiller, cd'er, dvd'er, en pengekasse og en bærbar computer, inden han forlod lejligheden - ifølge anklageskriftet i håb om, at stegepanden ville antænde en brand. Det lykkedes dog ikke.

Ud over manddrab, usømmelig behandling af lig, brandstiftelse og tyveri bliver den 45-årige tiltalt for mandatsvig, legemsangreb af særlig rå karakter, hvilket skulle være begået mod et andet offer, og hærværk.

Allerede inden liget blev fundet, blev den 45-årige fængslet. Han sidder i øjeblikket i arresten i Roskilde. Sagen begynder til november ved Retten i Roskilde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip