Spydig tv-vært elsker at få mænd til at græde

Jo flere tårer, der triller ned ad kinderne på granvoksne mænd, jo bredere er smilet på Chelsea Handlers læber. Den 39-årige tv-vært og komiker sætter nemlig en ære i at få mindst én voksen mand til at græde hver uge.

Handler selv lægger ikke skjul på, at hun synes, det er morsomt at fornærme mænd.

- Jo mere du fornærmer mænd, jo mere kommer de tilbage til dig. Det er sjovt at overvære, siger hun til den britiske avis Sunday Times ifølge Female First.

Og den skrappe talkshow-vært har opdaget, at det er ganske let at fornærme mænd.

- Jeg indser tit, at jeg er gået for langt, fordi han begynder at græde. Det er faktisk ret let at få en voksen mand til at græde to gange på en dag, så jeg holder mig bare til én gang om ugen, lyder det kækt fra den bramfrie kvinde.

Kritikere vil formentlig indvende, at det er en ondskabsfuld taktik, men det tager tv-værten ikke så tungt. Hun indså nemlig tidligt i karrieren, at alt har potentiale til at blive brugt i hendes satiriske talk-shows.

- Min karriere inden for stand-up begyndte, da jeg fortale historien om min spritkørsel til en gruppe andre lovovertrædere. De anbefalede mig at begynde at lave komik, og derefter indså jeg, at alle historier har potentiale.

Og den blonde tv-vært holder sig da heller ikke tilbage med at udlevere selv de tætteste venner. I bogen "Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me" fortæller hun således sine venners personlige historier uden at ændre deres identitet.

- Min veninde Hannah talte ikke til mig de første to måneder efter, bogen blev udgivet, afslører den rapkæftede komiker.

Ud over sine skarpe, satiriske talkshows, har Chelsea Handler prøvet kræfter med tv-serierne "Orange is the New Black" og "Hemblock Grove". Og Netflix har netop offentliggjort, at der i 2016 kommer et nyt talkshow med hende som vært.

Newspaq

 

Dagens Gossip