Ståle: FCM er storfavorit til guldet

Selv om FC Midtjylland er uden sejr i deres seneste fem superligakampe, så er de stadig favoritter til at vinde guld.

Det mener hvert fald FC Københavns træner, Ståle Solbakken.

- Vi går efter at vinde hver kamp, og der er en god mentalitet i vores trup. Vi skal arbejde hårdt for at hente Midtjylland. Deres forspring er reduceret, og vi må se, om vi kan fortsætte, men jeg har ikke skiftet mening.

- FC Midtjylland er storfavoritter, men vi kæmper videre. Der er lang tid til maj, og vi er også opmærksomme på, at vi i øjeblikket har kortere vej ned end op, siger Ståle Solbakken til bold.dk.

Efter 8. runde af superligaen var FCK hele 13 point efter midtjyderne, men det forspring er altså nu skrumpet med seks point.

Da Ståle Solbakken forlod FCK i 2011 med endnu et mesterskab på cv'et, var det svært at forestille sig, at holdet to år senere ville være at finde midt i superliga-tabellen over en tredjedel inde i sæsonen.

Ifølge nordmanden er der dog ikke sket store forandringer i superligaen siden dengang.

- Det skulle da lige være, at FCK er blevet lidt dårligere.

- Det er en meget jævnbyrdig liga, men ellers er det vel som forventet. FC Midtjylland har gjort det rigtig godt, og AaB har et meget spændende hold med unge talentfulde spillere i en liga, hvor alt kan ske, siger Ståle Solbakken.

Lørdag får FCK endnu en chance for at hale ind på midtjyderne, når de hjemme i parken får besøg af FC Nordsjælland, der netop slog FC Midtjylland i sidste runde. I Herning får FC Midtjylland søndag besøg af formsvage Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip