Ståle før pokalkamp: OB kan vinde over hvem som helst

FC København er i favorittens rolle, når klubben i morgen møder OB på hjemmebane i pokalturneringens fjerde runde.

Men Ståle Solbakken, træner for de danske fodboldmestre, forventer ingen let kamp i Parken.

- OB er et hold, der kan slå hvem som helst på sine dage, og det kan selvfølgelig også ske i morgen. Men jeg er fortrøstningsfuld.

- Vi har en god mentalitet i truppen, og vi har stærk konkurrence om pladserne, og på to-tre-fire positioner kan andre spillere vise sig frem. Og det er kun godt for gruppen, siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Da de to hold for lidt over en måned siden mødtes samme sted i Superligaen, vandt FCK 2-1.

- Forhåbentlig kan vi sætte os på kampen og dominere i hvert fald i den sidste halve time ligesom sidst, siger Ståle Solbakken.

Den norske træner, der er i gang med sin anden periode som FCK-træner, har tænkt sig at eksperimentere med startelleveren, ganske som han har for vane i pokalkampene.

- Vi vil meget gerne vinde pokalen, men samtidig er det også en indgang for nogle af de unge spillere til at vise sig frem på den store scene. Sådan har det altid været i min tid i FCK.

- Grunden til det er, at hvis man skal have en motiveret gruppe hele tiden, så er man nødt til at have nogle gulerødder i hverdagen, hvor de kan vise sig frem og tage det næste skridt, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip