Ståle Solbakken: Vi lod ikke Esbjerg skabe chancer

FC København vandt søndag aften med 1-0 i Alka Superligaen på en svær udebane i Esbjerg. Andreas Cornelius blev helten i første halvleg, da han scorede kampens eneste mål.

Manager i FC København, Ståle Solbakken, var efter kampen tilfreds med sejren i en kamp, der kom til at foregå meget på hjemmeholdets præmisser.

- Det var en lidt svær plæne at spille på, og den indbød til mange nærkampe og hårde dueller over hele banen, siger han.

Den norske cheftræner pegede på en solid defensiv som væsentlig årsag til, at løverne kunne rejse hjem fra Esbjerg med tre point, og kaldte sejren fortjent.

- Vi holdt Esbjerg godt fra chancer, og de havde vel kun en chance gennem hele kampen. Vi skabte godt nok heller ikke de store muligheder, men vi havde dog opløb til flere scoringer undervejs.

- Alt i alt var det en god og fortjent sejr til os. Det er generelt vanskeligt at spille her i Esbjerg, siger Ståle Solbakken.

FC Københavns matchvinder, Andreas Cornelius, scorede i kampen sit første mål i 2015, og han var selvsagt yderst tilfreds.

- Det var dejligt at score, og det var et godt angribermål, syntes jeg. Jeg startede med et godt dybdeløb ind i boksen, hvor der så blev slået et godt og tidligt indlæg. Det var lige efter bogen kan man sige, siger Andreas Cornelius.

FC København er med sejren fortsat placeret på andenpladsen i Superligaen med ni point op til FC Midtjylland. Næste opgave for løverne er hjemme i Telia Parken, hvor Randers kommer på besøg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip