Ståle Solbakken: Vi missede Premier League-spiller

FC København-manager Ståle Solbakken har været særdeles aktiv i sommerens transferperiode.

Men nordmanden mangler fortsat den offensive forstærkning, han så gerne vil have. Nu løfter Solbakken sløret for, at FCK har været i forhandlinger med en engelsk klub.

- Vi har været i forhandlinger med en spiller, der spillede i Premier League sidste år. Men han valgte at blive i England på grund af lønnen. Det er ærgerligt, men vi kan kun betale det, vi kan, siger Solbakken.

Den hemmelighedsfulde FCK-manager var således ikke meget for at afsløre for mange detaljer, men påpeger, at der stadig er mange nye spillere i FCK's trup, der skal lære at finde hinanden på banen.

- Vi har stadig mange nye spillere, der skal lære at spille sammen. Jeg tror på, at truppen bliver rigtig stærk i løbet af sæsonen. Vi har også mange skader, og når de kommer tilbage, bliver vi endnu bedre, siger han.

En af de skadede FCK-profiler er Nicolai Jørgensen, der formentlig snart er klar.

- Vi har lige fået Nicolai Jørgensen tilbage på træningsbanen, og vi håber på at have ham klar inden for 10 dage, siger Ståle Solbakken.

Frem til midnat mellem mandag og tirsdag vil det vise sig, om FCK forstærker truppen med endnu en spiller på en af de offensive positioner.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip