Stadig ikke skilt fra Demi: Kutcher vil giftes med Kunis

Kilder tæt på Hollywood-parret Kunis og Kutcher siger, at parret er klar til at offentliggøre deres forlovelse, så snart Demi Moore og Ashton Kutcher officielt er skilt. Det skriver The Sun.

De gik fra hinanden i slutningen af 2011 efter seks års ægteskab, men forhandlingerne om bodelingen har trukket så meget i langdrag, at blækket fra de sidste underskrifter knap er tørt endnu. Papirerne er nu afleveret til myndighederne, og Ashton Kutcher håber at være endelig fri af forholdet til Demi Moore engang i næste uge.

Læs også: Demi Moore opgiver underholdsbidrag

- Demi og Ashtons skilsmisse har kastet en skygge over hans og Milas forhold, fordi det har varet så længe. Heldigvis har Demi gjort en kovending. Hun er ikke længere bitter, og hun vil have skilsmissen overstået så snart som muligt, så hun også kan komme videre med sit liv, siger en anonym kilde.

The Sun mener at vide, at Demi Moores humørskift skete, efter hun tjekkede ind på en klinik, angiveligt for at blive behandlet for anoreksi og en afhængighed af receptpligtig medicin.

Ashton Kutcher og Mila Kunis kender hinanden fra komedieserien Dengang i 70'erne og har været kærester siden starten af 2012.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip