Stadig ingen spor efter forsvunden 19-årig randrusianer

Håbet om at finde Thomas Mikkelsen Stralner fra Randers i live bliver stadigt mindre.

Politiet er på bar bund, efter at den 19-årige unge mand forsvandt natten til lørdag 16. januar efter en bytur i hjembyen.

Efter at have modtaget nye oplysninger i sagen, har hundepatruljer været ude at søge efter den forsvundne i et område ved havnen, men uden noget resultat.

Derfor har man igen indstillet eftersøgningen i mangel på brugbare spor.

Organisationen Missing People har sideløbende igangsat en eftersøgning, som dog heller ikke har båret frugt. Søndag var mere end 80 mennesker involveret i arbejdet med at lokalisere Thomas Mikkelsen Stralner.

Den forsvundnes far har dog ikke opgivet håbet om, at hans søn bliver fundet.

- Vi er nødt til at tro på, at Thomas stadig er derude et sted i god behold, men under alle omstændigheder skal vi have fundet Thomas, siger Michael Stralner til TV2 Østjylland.

Thomas Mikkelsen Stralner er 182 centimeter høj, er almindelig af bygning og har mørkeblond hår.

På natten, hvor han forsvandt, bar han en mørk vinterjakke, blå jeans og sorte sko af mærket Nike. Indenunder havde han en mørk trøje med et hvidt logo på.

Han forlod Café Smagløs et stykke efter klokken 03.00. Vidner mener at have set ham nede omkring havnen kort før klokken 05.00. Derfor frygter politiet, at han kan være druknet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip