Stadig ingen spor efter Helenes voldsmand

19-årige Helene Groot Jørgensen blev natten til torsdag udsat for et voldsomt overfald ved Store Merløse Skole på Midtsjælland, hvor en ukendt gerningsmand angreb hende bagfra og slog og sparkede hende.

I går lagde hun billeder af sine skader på Facebook, hvor hun bad om hjælp til at finde gerningsmanden.

- Han slår mig ned i jorden gentagende gange og slår mig i ansigtet. Han forsvinder hurtigt igen. Og jeg når desværre ikke at reagere! Hvis nogen har sæt nogen som passer til beskrivelsen af personen, eller ved noget må de meget gerne kontakte mig, skrev Helene Groot i opslaget, der blev delt mere end 5000 gange på Facebook.

Men på trods af den store interesse, er der endnu ikke kommet nogle oplysningerr i sagen.

- Vi har desværre slet ikke fået nogle henvendelser i sagen, og vi kan kun opfordre alle til at tænke tilbage, om de har set noget mistænkeligt i området, eller på anden vis kan ligge inde med oplysninger i sagen, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Det at ingen har henvendt sig i sagen, gør det meget svært for politiet at komme videre med sagen.

- Som det er nu, så har vi kun pigens forklaring og signalement, men vi gør alt for at hjælpe hende, for sådan et umotiveret overfald er fuldstændig uacceptablet, siger Martin Bjerregård.

Gerningsmanden beskrives som almindelig af bygning, 180 cm høj og omkring 30-40 år. Han var lys i huden og talte dansk. Han var iført sort joggintøj med hætte og sorte støvler.

Eventuelle oplysninger i sagen bedes rettet til lokalpolitiet i Holbæk på 114. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip