Stærke tyskere rejser sig med storsejr over Italien

Der blev sået tvivl om Tysklands niveau, efter at holdet smed en 2-0-føring væk mod England og tabte 2-3, men tirsdag aften rejste de forsvarende verdensmestre sig.

I en ensidig forestilling i München blev Italien udspillet i sejren, der kom til at lyde på 4-1.

Det var tyskerne, som dikterede spillet i første halvleg, og det lignede et hold, som gerne ville revanchere nederlaget til England.

Tyskerne kom da også i front godt midtvejs i første halvleg, da Real Madrid-midtbanemanden Toni Kroos havde held til at sende et listigt skud forbi den italienske veterankeeper Gianluigi Buffon.

Et fladt indlæg fra højre blev snittet af en italiener, så bolden røg ud til Kroos, der stod lidt uden for feltet. Med en følt afslutning til det korte hjørne bragte han tyskerne på 1-0.

Italienerne kom bedre med i spillet efter scoringen. Men kort før pausen var det alligevel tyskerne, som bragte sig yderligere i front, da Mario Götze, helten fra VM-finalen i 2014, gjorde det til 2-0.

Tyskland spillede med overskud, og efter en times spil blev den italienske højreside flået op. En tværpasning i feltet fandt Jonas Hector, som gjorde det til 3-0.

Italienerne kunne slet ikke få fodfæste mod de teknisk stærke tyskere, og godt et kvarter før tid begik Buffon straffespark. Det omsatte Mesut Özil sikkert til 4-0.

Det lykkedes indskiftede Stephan El Shaarawy at reducerede i 83. minut, men det endte med en klar og fortjent tysk sejr.

/ritzau/

 

Dagens Gossip