Stærkt indhop har givet Emil Larsen smag for mere

Skrevet af admin

|

15/10/2013

Dagens topnyheder

Den stærke OB-fløj Emil Larsen leverede en fin præstation, da han kom på banen til anden halvleg af Danmarks kamp mod Italien i fredags.

Han afløste i pausen Martin Braithwaite, der ikke havde sin bedste dag på den danske højrefløj, og de 45 vellykkede minutter har givet Larsen håb om, at han kan starte på banen mod Malta i aften.

- Det har det helt sikkert. Jeg håber, jeg får lov at starte inde mod Malta, og det er det, jeg har forsøgt at vise under træningen de sidste dage, siger Emil Larsen.

Den 22-årige kantspiller fik sin landskamp nummer to mod italienerne, og indsatsen var så vellykket, at han blev fremhævet af landstræner Morten Olsen på det efterfølgende pressemøde.

- At han synes, det gik godt, det er selvfølgelig noget, der betyder noget, siger Emil Larsen.

- Det var dejligt at komme ind at spille, og det er altid dejligt, når det er gået godt. Så har man en god fornemmelse bagefter.

- Når man er på banen, tænker man ikke så meget. Men jeg lykkedes meget godt med de ting, jeg prøvede, og så fornemmer man, at det går godt, siger det tidligere Lyngby-talent.

Larsen spiller normalt i venstre side, men lige som blandt andre Martin Braithwaite har han markeret sig som kandidat til pladsen i landsholdets højre side, som er blevet ledig, efter at Dennis Rommedahl har trukket sig lidt i baggrunden.

- Nu spiller jeg venstre kant til daglig. Men jeg kan da finde ud af at spille i højre side også, og hvis Morten mener, jeg skal spille der, så gør jeg det.

- Jeg har fart, kan drible og skabe noget, men det kan de andre jo også, lyder det fra Emil Larsen.

Danmark møder Malta klokken 20.15 i aften.

/ritzau/