Star Tour flyver direkte til Tunesien fra Aarhus Lufthavn

Skrevet af Elo Christoffersen

23/11/2012

Dagens topnyheder

For første gang nogensinde kan danskerne flyve direkte til Tunesien fra Aarhus Lufthavn, når Star Tour starter sommersæson 2013 op.

Tunesien er et prisvenligt rejsemål, som byder på alt det, danskerne sætter pris på, når de rejser – fantastisk klima, skønne strande og rigtig lækker mad. Desuden er der en venlig, gæstfri lokalbefolkning, og lave priser. Også Tyrkiet er en sællert fra Aarhus til sommer.

- Star Tours salg af sommerrejser er ekstra godt ud af Aarhus. Det skyldes blandt andet vores behagelige morgen og eftermiddagsafgange kun i weekenden med danske JetTime, som folk er glade for, og så selvfølgelig vores destinationer. Mange har fået øjnene op for, hvor meget ferie man får for pengene i Tunesien og Tyrkiet, mener salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Omkring 800.000 danskere ventes at rejse på en ferie til varmen i løbet af sommersæsonen 2013, heraf omkring 185.000 med Star Tour.

- En anden grund til det forrygende sommersalg fra Aarhus er vores brede palette af hoteller, der er skræddersyet til enhver smag. Vi sælger rigtig mange all inklusive ferier fra Aarhus, både til Tunesien  og Tyrkiet, der er kendt for deres høje standard på all inklusive hoteller, fortæller Stig Elling.