Steinlein: Det var større at slå Southampton

Skrevet af admin

19/02/2016

Dagens topnyheder

FC Midtjylland havde omtalt torsdagens kamp mod Manchester United, som klubbens største nogensinde. Men en 2-1-sejr i den største kamp var ifølge FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, ikke nok det til at gøre det til klubbens største resultat.

- At slå Southampton over to kampe, synes jeg, er større end at vinde en enkelt kamp over Manchester United. Men slår vi Manchester United ud, så synes jeg, det er det største, siger Steinlein.

Han henviser til de to kampe mod Southampton i august, som sikrede midtjyderne avancement til Europa League-gruppespillet.

Sejren over Manchester United var stadig speciel, medgiver han trods alt.

- Det er en kæmpe, kæmpe sejr. Man må knibe sig i armen, når man slår Manchester United. På den anden side er man så lidt skuffet over, at vi ikke vandt større.

- Vi spillede en virkelig god kamp, og hvis de ikke havde haft en verdensklasse-målmand, så havde vi måske vundet større, siger sportsdirektøren.

Han glæder sig også over, at det ikke længere kun synes at være en drøm at slå Manchester United ud af turneringen.

- Nu er der en realistisk chance. Før syntes jeg, at der var en meget lille procentdel, og nu er det vel fifty-fifty med en 2-1-føring. Samtidig kommer vi med en turneringskamp i benene, og det, siger mange, hjælper ekstra.

- Jeg var også overrasket over, at United ikke kunne sætte mere pres på os. Jeg synes jo, at Napoli var bedre, da vi mødte dem, siger Claus Steinlein.

Returkampen i 16.-delsfinalerne spilles torsdag i næste uge i Manchester.

/ritzau/