Steinlein: United-kamp er den største i FCM-historien

Når FC Midtjylland torsdag aften løber på banen til Europa League-kampen mod Manchester United, er direktør Claus Steinlein ikke i tvivl om, hvor stor en milepæl det er i klubbens historie.

- Det er den største kamp, vi nogensinde har spillet. Det var stort, da vi mødte Manchester City. Det var stort, da vi mødte Southampton. Men Manchester United, det er et verdensbrand.

- Det er en af de allerstørste klubber, der kommer forbi. De profiler, de kommer med, det er navne, vi slet ikke er vant til, siger Steinlein.

Også klubbens bestyrelse og direktion får sig én på opleveren, når de kort inden kampen i Herning skal til middag med repræsentanter fra det engelske storhold.

- Det er ikke hver dag, jeg er til middag med nogen, der bliver kaldt Sir Bobby Charlton. Verdensmester og den mest scorende i engelsk fodbold, forklarer Steinlein.

Og selv om det hele kan virke overvældende, er det ifølge Steinlein vigtigt, at alle i klubben holder benene på jorden.

- Det er jo kæmpe stort. Derfor har det også været vigtigt at sige til os selv, at det kan godt være, det er en kæmpe klub, men det er også en klub, der ikke er, hvor den skal være.

- Netop derfor er vi ikke med for at tage selfies og være turister, vi er med for at slå dem, lyder det stålsat fra Steinlein.

På trods af at hverken bookmakere eller eksperter levner midtjyderne store chancer i kampen, tror direktøren på, at et godt resultat er inden for rækkevidde.

- Vi tror 100 procent på, at vi kan gøre det. Rammer vi vores topniveau, og arbejder spillerne som et hold, så er jeg ikke i tvivl om, vi kan få et godt resultat.

- Og det er måske en smal sejr eller en uafgjort, for det har vi holdet til, lyder den optimistiske vurdering fra FCM-direktøren.

Den første af to sekstendedelsfinaler mod United i Herning spilles torsdag klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip