Stephan Andersen tager intet for givet i FCK

Når FC København torsdag aften får besøg af Club Brugge i Europa Leagues gruppespil, har københavnerne Stephan Andersen i målet.

Den danske landsholdsspiller, der i sommer kom til FCK, har sendt svenske Johan Wiland eftertrykkeligt på bænken siden ankomsten.

- Jeg ved ikke, om det har overrasket mig. Der er aldrig garantier i fodbold, og det kender jeg personligt selv meget til i nogle af de klubber, jeg har været i før, så derfor er hverken jeg eller andre selvskrevet til at spille i FCK.

- Jeg havde da håbet på, at jeg skulle spille, da jeg skiftede til FCK. Jeg fik at vide, at der var en åben kamp om pladsen, så jeg blev ikke lovet noget som helst, siger Stephan Andersen.

Forholdet mellem ham og Wiland, som i mange år var et sikkert førstevalg i FCK, er fint, siger Stephan Andersen.

- Vi har et godt forhold til hinanden. Der er ingen gnidninger, Johan træner godt og er ved godt humør. Det er rart at træne med dygtige målmænd, og jeg synes, at han er med til at gøre mig bedre, siger Stephan Andersen.

Torsdagens kamp begynder klokken 19.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip