Steven Gerrard brager Liverpool videre i FA Cuppen

05/01/2015

For tre dage siden meddelte fodboldspilleren Steven Gerrard, at han til sommer forlader Liverpool, hvor han har spillet, siden han var en lille dreng.

Mandag blev den 34-årige anfører målhelt for klubben, da han scorede to gange i 2-1-sejren ude over AFC Wimbledon i FA Cuppen.

Med sejren kom Liverpool videre til fjerde runde, hvor klubben skal møde Bolton på hjemmebane.

Efter 12 minutter tog Steven Gerrard et løb med frem og pandede et indlæg i mål til 1-0.

AFC Wimbledon, der ligger nummer 12 i den fjerdebedste række, lod sig dog ikke slå ud.

Efter 36 minutter fik Adebayo Akinfenwa udlignet efter en kaotisk situation foran Liverpools mål.

Steven Gerrard var dog ikke færdig med at brillere i den underholdende kamp, hvor han spillede for 696. gang i Liverpool-trøjen.

Efter 62 minutter satte anføreren et frispark ind i det korte hjørne, så han nåede op på 182 scoringer for Liverpool.

Der var rigeligt med chancer til flere mål, og til allersidst var Steven Gerrard meget tæt på at score hattrick.

Selvom Steven Gerrard forlader Liverpool, så stopper han ikke med at spille fodbold.

Den tidligere engelske landsholdsanfører skal fremover spille i USA for en endnu ikke navngivet klub.