Steven Soderbergh fortsætter - på TV

Det er lykkedes en amerikansk kabelkanal at overtale Steven Soderbergh til at fortsætte. Instruktøren havde ellers bebudet, at han ville holde pause på ubestemt tid efter premieren på Liberace-filmen »Behind the Candelabra«, men nu meddeler Soderbergh, at han stiller sig bag kameraet på en ny TV-serie og lader førtidspensionering være førtidspensionering.

Projektet er »The Knick«, der får Clive Owen i hovedrollen og udspiller sig i New York i de første år af det 20. århundrede.
Handlingen er henlagt til Knickerbocker Hospital i en tid, hvor lægerne stadig må undvære antibiotika og kæmper med høj dødelighed blandt patienterne.

»The Knick« produceres til kabelnetværket Cinemax, der lægger ud med at bestille 10 afsnit, selv om serien endnu ikke er programsat.

»Behind the Candelabra« var med i årets hovedkonkurrence i Cannes, men Soderbergh havde så svært ved at få projektet finansieret, at han endte med at gå i samarbejde med kabelkanalen HBO. Da havde den Oscar-belønnede filmskaber kun instrueret for TV én gang før. Det var serien »K Street« i 2003, men nu følger han op med »The Knick«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip