Stig Tøfting tilbragte natten i arresten

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller Stig Tøfting er natten til søndag blevet anholdt i det aarhusianske værtshusmiljø. Også Tøftings papsøn blev anholdt, skriver ekstrabladet.dk.

Et øjenvidne fortæller til ekstrabladet.dk, at papsønnen blev jagtet af dørmænd, indhentet, overmandet og lagt i håndjern på Fredens Torv i det centrale Aarhus.

Politiet og Stig Tøfting ankom til stedet, og det førte til, at både papsønnen og Stig Tøfting blev anholdt.

Stig Tøfting har ikke ønsket at kommentere episoden over for netavisen, men bekræfter, at han og papsønnen har været anholdt, og at de har tilbragt natten i arresten.

Ifølge ekstrabladet.dk var det angiveligt en kontrovers mellem papsønnen og en dørmand på beværtningen Zenza, som gik forud for anholdelsen.

Politiet har over for ekstrabladet.dk bekræftet, at der er sket en anholdelse af to mænd på stedet, men derudover har politiet ikke oplyst noget om episoden.

Selv om Stig Tøfting ikke er præst, skal han alligevel på arbejde søndag. Ifølge tv-stationen Canal 9 skal Tøfting nemlig være medkommentator på transmissionen af kampen mellem Esbjerg fB og FC København, som spilles klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip