Stine Bramsen: Dét bringer mig lykke

Sangerinden Stine Bramsen har haft fart på med sin solokarriere.

I 2013 meddelte hun, at hun forlod den populære popgruppe Alphabeat for en stund for at udgive musik i sit eget navn.

Fredag udkom hendes første soloalbum, der har fået titlen "Fiftyseven", og netop tallet 57 har stor betydning for den 28-årige popsangerinde.

- Det er mit lykketal. Det blev det allerede, da jeg var barn. Det er det sidste tal i mit hjemmenummer, så det blev symbolet på kærlighed, tryghed og mor.

- Min plade handler jo også om den store kærlighed, det at blive mor og der, hvor jeg er i mit liv lige nu. Så jeg synes, at det er passende, at albummet har fået dét tal, der symboliserer alt det gode for mig og som selvfølgelig bringer lykke, siger Stine Bramsen.

Fredag aften optrådte hun i Vild med dans med en ny sang, der bærer samme navn som albummet. Hun var også en smule nervøs, inden hun skulle optræde.

- Lidt nerver er der altid. Det er en fin og spinkel sang, så det skal gøres med indlevelse, sagde hun før showet.

Det er anden gang, at hun gæster det populære danseprogram, men "Prototypical"-sangerinden er ikke sikker på, at hun selv ville forsøge sig på dansegulvet.

- Jeg elsker at danse i byen, når jeg har fået et par drinks. Lige nu har jeg rigtig travlt med alt det, jeg laver, men jeg aner ikke, hvad der sker om nogle år, siger hun.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip