Stine Bramsen om tragedien: Sådan har lille Alfred det

Sol Stoffregen

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

Et grimt uheld ramte Stine Bramsen og hendes lille familie i lørdags, da hendes halvandet år gamle søn, Alfred, styrtede ud af et åbent vindue på 1. sal i forbindelse med den 29-årige sangerinde skulle optræde i Svendborg.

I en fart blev koncerten aflyst, og Stine Bramsen og sønnen kørte i ambulance til Odense Universitets Hospital, hvor Alfred røg på intensivafdelingen. 

Nu meddeler den chokerede Stine Bramsen gennem sin agent, at det går fremad med Alfred. Det skriver Ekstra Bladet.

- På vegne af Stine Bramsen kan jeg fortælle, at hendes søn stadig er indlagt til observation i Odense og skal være det et par dage endnu. Men lægerne er heldigvis yderst positive for udviklingen og beskriver drengens tilstand som meget stabil - omstændighederne taget i betragtning. Så stabil at det forventes, at Stine Bramsen og hendes søn udskrives igen allerede inden weekenden, skriver Stine Bramsens agent og direktør i Copenhagen Records, Torben Ravn
i en mail til Ekstra Bladet.

Det var under Open Air på Høje Bøge Stadion i Svendborg i lørdags, at Stine Bramsens søn faldt ud af vinduet i et fodboldklubhus. Hvornår den tidligere Alphabeat-sangering er klar til at fortsætte sit travle koncertprogram vides endnu ikke.

I går lagde Stine Bramsen et billede af sin indlagte søn på Instagram med ordene: tak for alle hilsnerne.

 

Et billede slået op af Stine Bramsen (@stinebramsen) den

22. Maj 2016 kl. 9:57 PDT

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: