Stine Bramsens søn faldt ud fra 1. sal: Nu er der godt nyt for lille Alfred

Ninna Andreasen

425 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

Forrige lørdag skete den værst tænkelige ulykke for sangerinden Stine Bramsen.

Sangerinden, der blev kendt i bandet Alphabeat, måtte aflyse en koncert til Open Air i Svendborg, da hendes søn Alfred på et år og otte måneder faldt ud fra et vindue på første sal.  

Drengen blev hasteindlagt på intensiv-afdelingen på Odense Universitets Hospital, OUH. Nu er der heldigvis godt nyt til både den rystede mor og den lille dreng. Han er blevet udskrevet fra hospitalet.

- Jeg kommer aldrig til at glemme sidste lørdag eller dagene, der fulgte. Min verden er rystet. Heldigvis er vi nu hjemvendt med min elskede søn i bedring - og min og mand og jeg vil af hjertet takke de fantastiske læger og sygeplejersker på OUH, skriver Stine Bramsen på Instagram.

Hun takker desuden for den store støtte, hun har fået af fans.

Læs også: Stine Bramsen om tragedien: Sådan har lille Alfred det 

- Jeg er selvfølgelig meget ked af de festivaller alt dette er gået ud over og håber på jeres forståelse. Nu skal vi lige lande og kramme en masse... Og så ses vi derude snart!, skriver hun.

 

Jeg kommer aldrig til at glemme sidste lørdag eller dagene, der fulgte. Min verden er rystet. Heldigvis er vi nu hjemvendt med min elskede søn i bedring - og min og mand og jeg vil af hjertet takke de fantastiske læger og sygeplejersker på OUH Også tusind tak for al støtten fra jer derude, det har varmet mit følsomme hjerte Jeg er selvfølgelig meget ked af de festivaller alt dette er gået ud over og håber på jeres forståelse. Nu skal vi lige lande og kramme en masse... Og så ses vi derude snart!

Et billede slået op af Stine Bramsen (@stinebramsen) den

28. Maj 2016 kl. 11:00 PDT

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: