Stine fik åbent kraniebrud og en stor hjerneblødning: Nu advarer hun andre mod at gentage samme fejl

Ninna Andreasen

424 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

Torsdag morgen endte helt galt for Stine Wad Frisk, da hun var på vej på arbejde på cykel. Hun styrtede og nåede ikke at tage fra. Hovedet tog imod slaget med hele kraften fra styrtet.

Nu går hendes oplevelse viralt. Et opslag på Facebook er i skrivende stund delt over 32.000 gange.

- Jeg har fået en stor hjerneblødning på 630 ml som er blevet dræneret. Et åbent kraniebrud som er sat sammen med 4 plader og en masse skruer. Brækket en knogle inde i øret. Det har medført nedsat hørelse. En voldsom hjernerystelse som har medført større synsforstyrrelser på særligt højre øje. Lægerne siger det er helt vildt jeg overlevede og jeg skal være taknemmelig over at være i live - føler mig også særligt heldig lige nu, forklarer hun i opslaget.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hun kom på intensiv på Rigshospitalet. Her blev hun opereret.

Læs også: Den forfærdelige forskel på to autostole, som efterlod en pige uskadt og hendes søster næsten død

Stine Wad Frisk vil være sygemeldt i meget lang tid.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nu har hun en bøn til alle andre cyklister.

- Det første jeg gør når jeg kommer hjem - er at købe en cykelhjelm.....vil I ikke nok gøre det samme? Så bliver jeg så glad, lyder det fra Stine Wad Frisk.

Ifølge TV2 skete ulykken, da hun kørte frem mod et rødt lys. En anden cyklist kørte ifølge vidner op i hendes baghjul. Stine Wad Frisk fløj ud over styret og tog fra med hovedet.  

Stine Wad Frisk arbejder selv som intensivsygeplejerske på Rigshospitalet. Hun blev hastet til sin arbejdsplads omkring klokken 7.30 torsdag morgen.

Læs også: Forældre advarer mod en stille dræber i hjemmet, efter de mistede deres 2-årige søn 

Hendes kranie blev på operationsbordet sat sammen med skruer og fire plader. En blødning med over en halv liter blod blev drænet fra hendes hoved. Konsekvensen kan blive, at hun fremover vil have problemer med koncentrationen, hukommelsen og med at finde ord.

Se hele hendes opslag nedenfor.

Kære søde mennesker. 1000 tak for interessen for mit helbred. Det er sket det at jeg er faldet på cykel....desværre uden...

Posted by Stine Wad Frisk on Friday, May 27, 2016

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: