Stine Kvorning er Årets Erhvervstalent

”Stort lederpotentiale”, ”fagligt kompetent”, ”frisk på nye udfordringer” og ”besidder evnen til at forandre, forbedre og udvikle” er nogle af de prædikater, der hæftes på 27-årige Stine Kvorning fra Prime Cargo i Kolding, som Business Kolding torsdag har kåret som Årets Erhvervstalent 2013 i Kolding.

- Stine Kvorning besidder et strategisk overblik, som er unikt for en 27-årig, og hun nyder stor respekt for sin faglighed og personlighed fra hele organisationen. Ikke mindst er det bemærket, at Stine har en smittende vilje og gejst, altid er frisk på nye udfordringer og aldrig siger nej. Hun tager ansvaret for kursen og dermed også for resultatet, og hun får andre med på kursen med gode argumenter og ved at gå forrest. Det er kort sagt ledelsesevner, begrunder Bestnets administrerende direktør og medlem af dommerkomiteen, Trine Sig, valget af Stine Kvorning.

Stine Kvorning begyndte som elev på Prime Cargo i 2006 og har med tiden fået større ansvar i virksomheden. Efter to års læretid blev hun kundeserviceansvarlig for Prime Cargos terminal i Vestby i Norge. Siden blev hun kundeansvarlig for B2B på Terminal 2 i Kolding. Hun har netop sagt ja til at blive operationschef for Prime Cargos nye logistikcenter i Stettin i Polen, der åbner den 1. juni.

- Anerkendelsen betyder meget for mig og giver mig selvtillid til at imødegå mine nye udfordringer i Polen.  Prime Cargo giver mig konstant nye udfordringer, så jeg hele tiden udvikler mig. INSEAD-uddannelsen som gevinst med prisen giver mig mulighed for at tage flere skridt i min karriere, siger Stine Kvorning.

Stine Kvorning har netop afsluttet sin HD i organisation og ledelse med et 12-tal. Stine Kvorning er født, opvokset og bor i Kolding, men flytter snart til Polen for at varetage sit nye job.

Med hæderen som Årets Erhvervstalent følger en plads på High Potential Management Programme, INSEAD fra Business Kolding Institute.

 

Dagens Gossip