Stjerne-barn forbyder mor at se husmorporno

Skrevet af admin

11/08/2014
Traileren for filmen "Fifty Shades of Grey" er allerede den mest sete trailer nogensinde med over 100 millioner klik. Men selvom de fleste af os ikke kan vente med at se filmatiseringen af E.L. James' erotiske roman, er der en bestemt person, der helt sikkert ikke skal se den, når den kommer i biografen til februar - nemlig skuespillerinden Melanie Griffith, mor til Dakota Johnson, der er indehaver af hovedrollen som den unge Anastasia Steele.- Jeg har ikke set Fifty Shades of Grey, og jeg tror ikke, at jeg skal se den, siger skuespillermoren til IndieWire. Det er dog ikke helt af egen fri vilje, at den 57-årige skuespillerinde ikke skal se sin datter lave lagengymnastik på det store lærred. Det har Dakota Johnson selv forbudt sine forældre.- Dakota sagde "I (forældrene Melanie Griffith og Don Johnson red.) kan ikke komme. På ingen måde." Så vi skal ikke se den. Jeg besøgte optagelserne for et par dage siden, da de optog nogle normale scener. Jeg så også det sadomasochistiske værelse, hvor de har sex. Og jeg gik derind og tjekkede det ud, siger skuespillerinden, der er blandt andet er kendt for sin rolle i filmen "Working Girl" fra 1988.Men selvom hun ikke skal se sin datter i filmen, betyder det ikke, at Melanie Griffith ikke er stolt af sin 24-årige datter.- Hun er fantastisk. Så dygtig. Det er så vidunderligt at se hende spille. Hun har taget både sin mor, far og bedstemor med storm. Hun er meget sådan "her kommer jeg", fortæller Melanie Griffith.Fifty Shades of Grey har premiere i de danske biografer d. 12. februar 2015. Se traileren til filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=bdagP6--_-sNewspaq

Dagens topnyheder

Traileren for filmen "Fifty Shades of Grey" er allerede den mest sete trailer nogensinde med over 100 millioner klik.

Men selvom de fleste af os ikke kan vente med at se filmatiseringen af E.L. James' erotiske roman, er der en bestemt person, der helt sikkert ikke skal se den, når den kommer i biografen til februar - nemlig skuespillerinden Melanie Griffith, mor til Dakota Johnson, der er indehaver af hovedrollen som den unge Anastasia Steele.

- Jeg har ikke set Fifty Shades of Grey, og jeg tror ikke, at jeg skal se den, siger skuespillermoren til IndieWire.

Det er dog ikke helt af egen fri vilje, at den 57-årige skuespillerinde ikke skal se sin datter lave lagengymnastik på det store lærred. Det har Dakota Johnson selv forbudt sine forældre.

- Dakota sagde "I (forældrene Melanie Griffith og Don Johnson red.) kan ikke komme. På ingen måde." Så vi skal ikke se den. Jeg besøgte optagelserne for et par dage siden, da de optog nogle normale scener. Jeg så også det sadomasochistiske værelse, hvor de har sex. Og jeg gik derind og tjekkede det ud, siger skuespillerinden, der er blandt andet er kendt for sin rolle i filmen "Working Girl" fra 1988.

Men selvom hun ikke skal se sin datter i filmen, betyder det ikke, at Melanie Griffith ikke er stolt af sin 24-årige datter.

- Hun er fantastisk. Så dygtig. Det er så vidunderligt at se hende spille. Hun har taget både sin mor, far og bedstemor med storm. Hun er meget sådan "her kommer jeg", fortæller Melanie Griffith.

Fifty Shades of Grey har premiere i de danske biografer d. 12. februar 2015. Se traileren til filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=bdagP6--_-s

Newspaq