Stjerne gik i brædderne over idoljulekort

Selvom man er en kendt skuespiller, der medvirker i en af landets mest populære dramaserier, kan man godt få åndenød over selv komme lidt tættere på et af sine egne store idoler.

Det skete bogstavelig talt for den amerikanske, transkønnede skuespiller Laverne Cox fra serien "Orange Is the New Black", da hun for nylig modtog et julekort fra sit store idol sangerinden Beyoncé.

Det skriver Laverne Cox selv på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor hun har postet et billede af det særlige julekort.

Den 30-årige skuespiller er faktisk så stor fan af den latinamerikanske hitmager, at hun nær var besvimet af ren glæde, da hun så, hvem der havde underskrevet det mystiske julekort, der lå i postkassen.

- Jeg gik bogstavelig talt i gulvet, skriver tv-stjernen, der spiller rollen som Sophia Burset i serien.

- Tak for alt det fantastiske musik og uendelige inspiration, du har givet mig og så mange andre hen over de sidste 16 år.

- Lige siden "No no no" har jeg sagt "Yes yes yes", slutter Laverne Cox med henvisning til et af Beyoncés mest kendte hits.

Tredje sæson af serien "Orange Is the New Black" forventes at få premiere på streamingtjenesten Netflix i løbet af sommeren 2015.

Se Laverne Cox' foto af julekortet fra Beyoncé her: http://instagram.com/p/wzm6eqih48/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip