Stjerne-rapper beordret i vredesterapi

Rapperen Kanye West er blevet et endnu mere yndet mål for paparazziene, efter han er begyndt at danne par med realitystjernen Kim Kardashian.

Men sidste år endte det galt, da stjernerapperen fik nok af forfølgelsen og overfaldt en fotograf i lufthavnen LAX i Los Angeles.

Mandag afgjorde en dommer, at West skal afsone en betinget dom på to år for overfaldet. Med dommen følger også samfundstjeneste og et terapiforløb, hvor rapperen skal lære at håndtere sin vrede. Det skriver Reuters. 

Fotografen, Daniel Ramos, mødte op i retten i Los Angeles sammen med sin advokat Gloria Allred, mens den 36-årige rapper var repræsenteret af sin advokat Blair Berk. 

Helt præcist skal Kanye gennemføre 240 timers samfundstjeneste og deltage i 24 terapitimer. Desuden skal rapperen igen i retten den 17. juli 2014 for at følge op på afsoningsforløbet.

West og Kardashian blev i juni forældre til en lille pige, som har fået navnet North West. Parret har for nylig offentliggjort deres forlovelse og er i gang med at planlægge bryllup.  

Newspaq

 

Dagens Gossip