Stjerne skriver musical om nøgne ældre damer

I 1999 stillede 11 midaldrende medlemmer af en lokal britisk kvindeklub sig nøgne op som pivfrække pinup-piger i en kalender for at samle penge ind til det lokale hospital og sætte fokus på lymfekræften Hodgkins lymfom.

Tildækket af blomster og bagværk vakte kalenderen et væld af opmærksom og palaver, og senere blev gimmicken filmatiseret i filmen "Calendar Girls" med de Oscar-vindende Hollywood-legender Helen Mirren og Julie Walters i hovedrollerne.

Nu skal filmen så laves til musical, og det bliver ingen ringere end "Take That"-superstjernen Gary Barlow, der skal skrive "the musical"-versionen af "Calendar Girls."

Musicalen bliver lavet i samarbejde med det lokale turistbureau "Welcome to Yorkshire," der er begejstrede over det stjernespækkede samarbejde med boyband-crooneren.

- At have nogen af Gary Barlows kaliber til at arbejde på musicalen er fantastisk, og jeg er sikker på, at musicalen ligesom filmen og teateropsætningen vil blive en kæmpe succes, siger den administrerende direktør, Gary Verity, til BBC.

Det er endnu ikke oplyst, hvornår "Calendar Girls - the Musical" får premiere, men i mellemtiden kan man muntre sig med Barlow, når han sammen med "That That" - dog uden Robbie Williams - spiller i Jyske Bank Boxen 1. oktober.

44-årige Barlow er en af Storbritanniens mest succesfulde sangskrivere og har desuden også været X Factor-dommer.

I 2012 modtog han den fornemmeste hæder, da han fik en medalje for sit bidrag til velgørenheds- og underholdningsindustrien af den britiske monark, dronning Elizabeth.

Newspaq

 

Dagens Gossip